Slovenščina English Deutsche Македонски Hrvatski Italiano Español Magyar Otvori mobilnu verziju
Općina Selca
Anonimni korisnik
 
Registrirani korisnik
Unesite Vaše korisničko ime i zaporku:
 
 
 
 
 
 
Ulaz bez prijave:
Prednosti registriranog pristupa
Uvjeti korištenja
 
Zaboravili ste zaporku?   Zaboravili ste svoje korisničko ime?   Novi korisnik Registracija
 
© Kaliopa 2002 - 2017 www.kaliopa.si
1. Općenito
Dobro došli na web portal tvrtke Calliope L.L.C. U društvu s javnosti i osoba s ovlastima objavljuje prostorne podatke. Molimo pročitajte ove obavijesti pažljivo, jer to utječe na svakoga tko posjeti ove stranice. Korištenjem web stranice ovog portala, korisnik potvrđuje da je upoznat i da prihvaća uvjete opisane u nastavku, i slaže se s njima
sekundi Informacije pravovremene i točne
Tvrtka Calliope L.L.C. To ne može garantirati da su informacije na ovim stranicama je uvijek točne i ažurne. Sve grafike, obilježja, tekst, slika i drugog sadržaja prikazanog na ovoj stranici služe samo u informativne svrhe. Ona sadrži podatke o autoru ili izvor, datum nastanka i datuma stupanja sadržaja u ovom sustavu portala.
3 PRIVATNOST
Ova stranica se prikupljaju podaci za kontakt i neke osobne podatke onih posjetitelja koji žele dobiti informacije u tom smislu kontakta. Osobne podatke i podatke za kontakt Kaliopa L.L.C. ne koriste za druge svrhe osim za pružanje informacija koje se odnose na funkcioniranje i nove značajke portala svrhe. Osobni podaci Kaliopa d.o.o. ne otkriti ili prenositi trećim stranama. Davatelj će koristiti sve moguće dozvoljene mjere za zaštitu poslovnih podataka od neovlaštenog pristupa trećih osoba. Društvo za svoje potrebe popraćeno statistike pristup i korištenje programa.
4. RUKOVANJE i obveze korisnika i posjetitelja
korisnici portala mogu biti anonimni ili identificirati. Identificirani korisnik preuzima odgovornost za sve aktivnosti koje će se provoditi sa svojim lozinka korisnika. Podijelite svoje korisničko ime i lozinku trećoj strani je zabranjeno. U slučaju sumnje na zlouporabu lozinke, ili kršenja uvjeta korištenja od strane korisnika / posjetitelja, zadržavamo pravo zaključati pristup. Sadržaj web stranice nije dozvoljeno da se okupe u bilo kojem javnom baze podataka ili objavljeni u bilo kojem obliku na drugim mjestima.
5 COPYRIGHT
Sadržaj i struktura web stranice zaštićeni su autorskim pravima. su zaštićeni autorskim pravima mogu biti osobito bilo reprodukciju, pohranu i prijenos podataka ili izvorni kod na druge medije.
6 OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI
Kada je odgovornost za štetu po zakonu ne može se ograničiti ili isključiti Kaliopa L.L.C. nije odgovoran za bilo kakvu izravnu, neizravnu, posebnu ili slučajnog oštećenja bilo kojeg razloga koji proizlazi iz korištenja ove web stranice.
U slučaju besplatne prijave, sustav će dodijeliti zaporuku za korisnika i uputiti je putem e-pošte.
Nakon što ste prijavljeni, možete iskoristiti određene prednosti ove tehnologije, kao što su:
- Spremanje sadržaja i prikaza (profila)
- Mogućnost crtanja vlastitih podataka (točka, linija, poligon)
- Mogućnost izvoza podataka i ispis (komunikacijski centar)
- Mogućnost obavijesti o promjenama
- I mnoge druge inovacije koje ćemo dodavati naknadno ....